ÜLKÜCÜ ŞEHİT MEHMET ÖKKELİ (MALKOÇOĞLU) – 25 EYLÜL 1979 GAZİANTEP
ÜLKÜCÜ ŞEHİT MEHMET ÖKKELİ (MALKOÇOĞLU); BURADA !,
MEMLEKETİ: GAZİANTEP ,
ŞEHADET TARİHİ VE YERİ: 25 EYLÜL 1979 – GAZİANTEP,
UNUTMAK GAFLETTİR,
ÜLKÜCÜ ŞEHİT MEHMET ÖKKELİ (MALKOÇOĞLU)’Yİ RAHMET VE MİNNETLE YAD EDİYOR,ŞÜKRANLA ANIYORUZ.

Ülkücü Şehidimiz MEHMET ÖKKELİ (MALKOÇOĞLU); evli ve çocuk sahibiydi, 51 yaşında olup Gaziantep’te terzilik yapmaktaydı. Çevresinde sevilen, sayılan iyilik sahibi bir insandı. Olay günü Girne Mahallesi Burhan Sokak’taki dükkanını kapatıp evine gitmek için motosikletine binerken komünist militanlar tarafından kurşunlanarak Şehit edilmiştir. Bu sırada Güllü Kırat isminde bir bayanda kurşunların hedefi olmuş ve ölmüştür.
Onlar Hayatlarının Baharlarında İkbal Peşinde Koşmayıp,Ülkelerinin Bölünmemesi İçin Can verdiler.Onlar Örnek Alacagımız Can Ülküdaşlarımız ! Ahde Vefa Bize Onlardan kalan Miras.Peygamberimize Komşu Oldular.
Bugün Onları Rahmet ve Minnetle Yad ediyor,Şükranla Anıyoruz.
RADYO BOZKURTLAR FM
Şehitlerimizin aziz ruhları için bir Fatiha’yı esirgemeyelim
VE BİNLERCE ÜLKÜCÜ ŞEHİDİMİZİ UNUTMADIK VE UNUTTURMAYACAĞIZ !
RUHLARI ŞAD MEKANLARI CENNET OLSUN…ŞEHİTLERİMİZ İÇİN EL FATİHA
Yazı Ve Resimler : Türkmenoğlu Nihat Paran – Kırıkkale / Türkiye
Etiketler: MEMLEKETİ: GAZİANTEP, ŞEHADET TARİHİ VE YERİ: 25 EYLÜL 1979 - GAZİANTEP, Ülkücü Şehidimiz MEHMET ÖKKELİ (MALKOÇOĞLU); 51 yaşında olup Gaziantep'te terzilik yapmaktaydı., Ülkücü Şehidimiz MEHMET ÖKKELİ (MALKOÇOĞLU); evli ve çocuk sahibiydi, Ülkücü Şehidimiz MEHMET ÖKKELİ (MALKOÇOĞLU);komünist militanlar tarafından kurşunlanarak Şehit edilmiştir., ÜLKÜCÜ ŞEHİT MEHMET ÖKKELİ (MALKOÇOĞLU) - 25 EYLÜL 1979 GAZİANTEP, ÜLKÜCÜ ŞEHİT MEHMET ÖKKELİ (MALKOÇOĞLU); BURADA !